Ja myślę że to naprawde spoko klan i naprawde porządni ludzie w nich grają. Nie ma żadnych chamów i można się z nimi dogadać nie to co z innymi. Myśle że to bardzo przyjazny klan. Co Wy o tym sądzicie??
kapral
Zgadzam się ale jest tam kilku którym ciągle coś ne odpowiada... i mają ciągłe sapy.. mówie to ze spara oczywiście..
Moim zdaniem to bez kitu przyjazny klan, jeszcze jak z nimi grałem to sie nic nie czepiali nikogo można z nimi pogadać, denerwujące u nich jest to że jak 1 kobieta wejdzie na serwer to każdy z nich liże jej dupę!!! Tak jak było z Aśką. Nie Karol ?? Ale ogólnie to spoko, ja tam do nich nic nie mam.
st.kapral
Moim zdaniem to wporządku klan, może niektorzy sie sapia ale reszta jest spoko.....
st.kapral
a jak myslicie wygramy z nimi?? i na kiedy jest przełożyno ten spar??
wiem co to za klan ponieważ byłem kiedyś grałem pod tym klanem i wiem jacy są gadałem z Ogim i hansem są oni spoko nigdy nie szukają zaczepek są dla nas przyjaźnie nastawieni. najzabawniejsi Klanowicze Pimp$ów to kozioł ze snajpą całe życie i nożownik cornellio
st.kapral
my bysmy ich samymi riflami pocisneli...
kapral
To była wina serwa.... i w ogóle ciągłe problemy były... jeszcze ktoś wchodził na serw i zakłócał spara
st.kapral
i tak z nimi wygramy..przcież jestesmy niezwyciężeni... a wtedy to inni wlazili i nie bylo gry....